Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
19 March, 2019

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 19 MARS 2019

Në datë 19 Mars ora 10:00 në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e shoqatës AREA. Në këtë mbledhje u evidentuan
> Read More
2 March, 2019

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të
> Read More
25 February, 2019

Minister balluku with representatives of , Albanian Energy Association

 Minister balluku with representatives of en272, Albanian Energy Association ⚡ renewable. 🔸 control of legal compliance in implementing the hpp-Eve contracts, important
> Read More
2 May, 2019

AREA: Vendimi për ngrirjen e hidrocentraleve nuk është ligjor

Vendimi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë për të ngrirë kontratat koncesionare të HEC-eve të vegjël, ka shqetësuar Shoqatën Shqiptare
> Read More
26 March, 2019

Shqipëria, e treta në Europë për prodhimin e energjisë nga burimet e rinovueshme

Shqipëria renditet e treta në Europë, pas Norvegjisë dhe Islandës për prodhimin e energjisë elektrike nga burimet e rinovueshme, me një pë
> Read More
4 July, 2016

Key Mediterranean energy stakeholders come together to boost renewable energy sources and energy efficiency measures across the region

On 13 April 2016 Mediterranean Energy Regulators (MEDREG) together with the Mediterranean Association of the National Agencies for Energy Conservation (MEDENER), the Observatoire Méditerranéen de
> Read More

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 19 MARS 2019

Në datë 19 Mars ora 10:00 në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e shoqatës AREA. Në këtë mbledhje u evidentuan

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të