Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
25 Shkurt, 2019

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA, Shoqata Shqiptare e Energjisë⚡ së Rinovueshme. 🔸 Kontrolli i përputhshmërisë ligjore në
> Read More
12 Shkurt, 2019

DEKLARATË PËR SHTYP “AREA”

Tirane, 28.01.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Shoqata Shqiptare e Energjisë së Rinovueshme “AREA”, e krijuar nga prodhuesit e energjisë së rinovueshme që operojnë në Shqipë
> Read More
14 Mars, 2018

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 1 MARS 2018

Në datë 1 Mars, ora 10:00 paradite, në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë e anëtarëve të shoqatës AREA. Kjo mbledhje erdhi pas
> Read More
4 Korrik, 2016

Deklarate e AREAs për aktin terrorist te kryer ndaj Hec Gjegjan ne rrethin e Pukës me dt. 25.05.2016

Shoqata e prodhuesve te vegjël te energjisë elektrike, AREA, shpreh shqetësimin dhe indinjatën për aktin terrorist te kryer ndaj Hec Gjegjan
> Read More
4 Korrik, 2016

Projektligji për Burimet e Rinovueshme të Energjisë diskutohet me grupet e interesit

Në ambientet e Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë u zhvillua sot një takim me grupet e interesit në kuadër të diskutimeve për projektligjin
> Read More
27 Qershor, 2016

Leter e hapur e Shoqates Shqiptare te Energjise se Rinovueshme

“Milionave te investuara dhe mijerave te punesuar Qeveria duhet t’iu pergjigjet me perkujdesje si pale kontraktuale” Shoqata Shqipetare e Energjise se Rinovueshme eshte
> Read More

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA, Shoqata Shqiptare e Energjisë⚡ së Rinovueshme. 🔸 Kontrolli i përputhshmërisë ligjore në

DEKLARATË PËR SHTYP “AREA”

Tirane, 28.01.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Shoqata Shqiptare e Energjisë së Rinovueshme “AREA”, e krijuar nga prodhuesit e energjisë së rinovueshme që operojnë në Shqipë