Evente

4 Korrik, 2016

Deklarate e AREAs për aktin terrorist te kryer ndaj Hec Gjegjan ne rrethin e Pukës me dt. 25.05.2016

Shoqata e prodhuesve te vegjël te energjisë elektrike, AREA, shpreh shqetësimin dhe indinjatën për aktin terrorist te kryer ndaj Hec Gjegjan ne rrethin e Pukës me dt. 25.05.2016. Ne përshëndesim punën qe po bëjnë strukturat e policisë se shtetit për te gjetur autoret e këtij akti terrorist qe ka ne themel dëmtimin e pronës private…

> Read More

4 Korrik, 2016

Projektligji për Burimet e Rinovueshme të Energjisë diskutohet me grupet e interesit

Në ambientet e Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë u zhvillua sot një takim me grupet e interesit në kuadër të diskutimeve për projektligjin e ri për Burimet e Rinovueshme të Energjisë. Drafti i hartuar nga ministria u është shpërndarë grupeve të interesit dhe pikat kryesore u janë prezantuar në këtë takim nga Ministri Gjiknuri.

> Read More

27 Qershor, 2016

Leter e hapur e Shoqates Shqiptare te Energjise se Rinovueshme

“Milionave te investuara dhe mijerave te punesuar Qeveria duhet t’iu pergjigjet me perkujdesje si pale kontraktuale” Shoqata Shqipetare e Energjise se Rinovueshme eshte themeluar ne vitin 2013 nga nje grup kompanish shqiptare dhe te huaja ,qe operojne ne fushen e koncesioneve ne energji ,perfshire dhe kompanine “Statkraft” .Kjo shoqate ka si qellim te perfaqesoje dhe…

> Read More

Video