Lajme

25 Shkurt, 2019

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA, Shoqata Shqiptare e Energjisë⚡ së Rinovueshme. 🔸 Kontrolli i përputhshmërisë ligjore në zbatimin e kontratave të HEC-eve, proces i rëndësishëm dhe i pakthyeshëm i cili do të kthehet në favor të këtij sektori, pasi subjektet, që kanë investuar dhe u janë përmbajtur kontratave nuk do të cënohen dhe për më tepër…

> Read More

12 Shkurt, 2019

DEKLARATË PËR SHTYP “AREA”

Tirane, 28.01.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Shoqata Shqiptare e Energjisë së Rinovueshme “AREA”, e krijuar nga prodhuesit e energjisë së rinovueshme që operojnë në Shqipëri nëpërmjet koncesioneve për projektimin, ndertimin, prodhimin dhe shitjen e energjisë elektrike nga impiante që përdorin burimet e rinovueshme, kërkon të konstatojë dhe të sjellë në vëmendje Deklaratën për shtyp të datës…

> Read More

14 Mars, 2018

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 1 MARS 2018

Në datë 1 Mars, ora 10:00 paradite, në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë e anëtarëve të shoqatës AREA. Kjo mbledhje erdhi pas një periudhe me ndryshime të rëndësishme në sektorin energjitik në përgjithësi, të cilat përbënin dhe diskutimet kryesore të kësaj mbledhje. U evidentuan drejtimet kryesore të punës së deri tanishme të shoqatës…

> Read More
Faqja 1 prej 9123...Last »

Video