Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
19 Mars, 2019

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 19 MARS 2019

Në datë 19 Mars ora 10:00 në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e shoqatës AREA. Në këtë mbledhje u evidentuan
> Read More
2 Mars, 2019

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të
> Read More
25 Shkurt, 2019

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA, Shoqata Shqiptare e Energjisë⚡ së Rinovueshme. 🔸 Kontrolli i përputhshmërisë ligjore në
> Read More
26 Mars, 2019

Shqipëria, e treta në Europë për prodhimin e energjisë nga burimet e rinovueshme

Shqipëria renditet e treta në Europë, pas Norvegjisë dhe Islandës për prodhimin e energjisë elektrike nga burimet e rinovueshme, me një pë
> Read More
5 Shkurt, 2019

AREA: Vendimi për ngrirjen e hidrocentraleve nuk është ligjor

Vendimi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë për të ngrirë kontratat koncesionare të HEC-eve të vegjël, ka shqetësuar Shoqatën Shqiptare
> Read More
4 Korrik, 2016

Deklarate e AREAs për aktin terrorist te kryer ndaj Hec Gjegjan ne rrethin e Pukës me dt. 25.05.2016

Shoqata e prodhuesve te vegjël te energjisë elektrike, AREA, shpreh shqetësimin dhe indinjatën për aktin terrorist te kryer ndaj Hec Gjegjan
> Read More

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 19 MARS 2019

Në datë 19 Mars ora 10:00 në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e shoqatës AREA. Në këtë mbledhje u evidentuan

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të