Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 2

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 3

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208
News - Area

News

19 March, 2019

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 19 MARS 2019

Në datë 19 Mars ora 10:00 në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e shoqatës AREA. Në këtë mbledhje u evidentuan drejtimet kryesore të punëve dhe problematikave që shoqata ndoqi gjatë viteve 2018–2019 në bashkëpunim dhe me institucione të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare si MIE, ERE, OSHË, Sekretariati i Energjisë në Vienë,…

> Read More

2 March, 2019

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të Ballkanit Perëndimor. Nëse shikojmë me kujdes në Ballkan, gjysma e energjisë elektrike vjen nga hidrocentralet, por gjysma tjetër vjen nga centralet me energji termike. Nuk kam dëgjuar për problemet që vijnë nga ndotja…

> Read More

25 February, 2019

Minister balluku with representatives of , Albanian Energy Association

 Minister balluku with representatives of en272, Albanian Energy Association ⚡ renewable. 🔸 control of legal compliance in implementing the hpp-Eve contracts, important and irreversible process which will return to favour of this sector, as subjects, who have invested and maintained contracts will not be affected and for More will rely on performing their activity Mie enjoys the legal…

> Read More

Video