Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 2

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 3

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208
News - Area

News

12 February, 2019

DEKLARATË PËR SHTYP “AREA”

Tirane, 28.01.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Shoqata Shqiptare e Energjisë së Rinovueshme “AREA”, e krijuar nga prodhuesit e energjisë së rinovueshme që operojnë në Shqipëri nëpërmjet koncesioneve për projektimin, ndertimin, prodhimin dhe shitjen e energjisë elektrike nga impiante që përdorin burimet e rinovueshme, kërkon të konstatojë dhe të sjellë në vëmendje Deklaratën për shtyp të datës 24…

> Read More

22 August, 2017

The international summit and exhibition Hydropower Balkans 2017

The international summit and exhibition Hydropower Balkans 2017 The international summit and exhibition “Hydropower Balkans 2017” – is a professional platform, bringing together chief ministers, major investors, decision-makers of the leading hydropower plants and investment project initiators, as well as regulators, to consolidate efforts focused on efficient implementation of key projects for the construction and…

> Read More

8 May, 2017

HYDPOWERPLANTS, GOVERNMENT RETURN VAT; INVESTORS AGAINST

“Council of Ministers’ decision number 84 ruled out all the codes in which the hydro power sector or the new hydro power plants are being sold today in the Albanian market. This DCM will bring enormous costs, extra costs for these hydropower plants, which have applied or have received a loan and are in the…

> Read More

Video