Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 2

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 3

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208
Lajme - Area

Lajme

4 Korrik, 2016

Qeveria rriti me 72 milionë euro garancitë shtetërore për KESH dhe OST më 2015

Bizneset nuk janë ende gati për të dalë nga tregu i energjisë elektrike. Ata thonë se pa kryer investimet kostot do të jenë tmerrësisht të larta dhe do të krijojnë krizë likuiditeti. Flet Entela Çipa, këshilltare për energjinë në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë: Ka hezitim, paqartësi, por jo aq sa të bllokohet dalja në…

> Read More

22 Qershor, 2016

Leter e hapur e Shoqates Shqiptare te Energjise se Rinovueshme

“Milionave te investuara dhe mijërave te punësuar Qeveria duhet t’iu përgjigjet me përkujdesje si pale kontraktuake” Shoqata Shqiptarë e Energjisë se Rinovueshme është themeluar ne vitin 2013 nga një grup kompanish shqiptare dhe te huaja, qe operojnë ne fushën e koncesioneve ne energji, përfshire dhe kompaninë “Statkraft”. Kjo shoqate ka si qellim te përfaqësoje dhe…

> Read More

Video