Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 2

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 3

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208
Lajme - Area

Lajme

14 Tetor, 2019

Pagesat E Rregullimit, ERE Ndryshon Rregulloren

  Të licencuarit në tregun e energjisë dhe atë të gazit do të duhet që brenda 31 janarit të paraqesin pranë Entit Rregullator të Energjisë pasqyrat financiare të vitit ushtrimor paraardhës ndërkohë që deri në 30 qershor duhet të jenë depozituar ato të audituara. Kjo kërkesë vjen në kushtet e pagesës së tarifave rregullatore që…

> Read More

14 Tetor, 2019

Importi Për Tetorin, OSHEE Blen 12 Milionë Euro Energji

Situata e vështirë hidrike ka detyruar Operatorin e Sistemit të Shpërndarjes së Energjisë që shumicën e energjisë gjatë këtij viti ta sigurojë në tregun e lirë përmes importeve. Së fundmi OSHEE njoftoi se ka mbyllur procedurën e radhës duke siguruar furnizimin e konsumatorëve fundorë edhe për muajin tetor. Në tenderin e realizuar së fundmi OSHEE…

> Read More

12 Qershor, 2019

Si Do Funksionojë Bursa E Energjisë

Kalimi në qeveri i vendimit “Për krijimin dhe përcaktimin e formës ligjore dhe të strukturës së pronësisë së kapitalit të operatorit të tregut” është vetëm një nga dy hapat e fundit që kanë mbetur për finalizimin e projektit. Enea Karakaçi, drejtor juridik në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë, në një intervistë për “Monitor”, sqaron se…

> Read More

Video