Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 2

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 3

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208
Lajme - Area

Lajme

19 Mars, 2019

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË SHOQATËS AREA 19 MARS 2019

Në datë 19 Mars ora 10:00 në Hotel Rogner u zhvillua Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e shoqatës AREA. Në këtë mbledhje u evidentuan drejtimet kryesore të punëve dhe problematikave që shoqata ndoqi gjatë viteve 2018–2019 në bashkëpunim dhe me institucione të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare si MIE, ERE, OSHË, Sekretariati i Energjisë në Vienë,…

> Read More

2 Mars, 2019

Energjia elektrike nga HEC, rol kyç në zhvillimin e ekonomisë shqiptare

Prodhimi i energjisë elektrike nga hidrocentralet do të luajë një rol kyç në zhvillimin e ekonomive të Shqipërisë dhe pjesës tjetër të Ballkanit Perëndimor. Nëse shikojmë me kujdes në Ballkan, gjysma e energjisë elektrike vjen nga hidrocentralet, por gjysma tjetër vjen nga centralet me energji termike. Nuk kam dëgjuar për problemet që vijnë nga ndotja…

> Read More

25 Shkurt, 2019

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA

Ministrja Balluku me përfaqësuesit e AREA, Shoqata Shqiptare e Energjisë⚡ së Rinovueshme. 🔸 Kontrolli i përputhshmërisë ligjore në zbatimin e kontratave të HEC-eve, proces i rëndësishëm dhe i pakthyeshëm i cili do të kthehet në favor të këtij sektori, pasi subjektet, që kanë investuar dhe u janë përmbajtur kontratave nuk do të cënohen dhe për më tepër…

> Read More

Video