Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 2

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-content\themes\area\functions.php on line 3

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in G:\PleskVhosts\areasso.org\httpdocs\wp-includes\pomo\translations.php on line 208
Kreu - Area
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
Energy is future
make it bright
20 Maj, 2020

HEC-et ankohen për taksat e larta

Bizneset që zotërojnë hidrocentrale brenda territorit të Bashkisë Kukës janë të shqetësuara për rritjen e taksave nga Këshilli Bashkiak në
> Read More
20 Maj, 2020

Qeveria ul çmimin e energjisë për HEC-et private

Qeveria ka miratuar ndryshimin e bonusit për promovimin e burimeve të rinovueshme nga 1.3 në 1.2, duke ulur në këtë mënyrë shumën që
> Read More
20 Maj, 2020

“U bë në fshehtësi”/ Qeveria ul çmimin e energjisë për HEC-et private, AREA: Kjo lëvizje godet prodhuesit

Qeveria ka vendosur të ndryshojë formulën me të cilën iu blihet sot energjia prodhuesve me përparësi të energjisë, që janë HEC-et
> Read More
12 Qershor, 2019

MIE: 27 Kontrata Për 80 HEC-E Do Të Prishen

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë doli këtë të enjte me një deklaratë për shtyp duke bërë një bilanc të procesit të
> Read More
26 Mars, 2019

Shqipëria, e treta në Europë për prodhimin e energjisë nga burimet e rinovueshme

Shqipëria renditet e treta në Europë, pas Norvegjisë dhe Islandës për prodhimin e energjisë elektrike nga burimet e rinovueshme, me një pë
> Read More
5 Shkurt, 2019

AREA: Vendimi për ngrirjen e hidrocentraleve nuk është ligjor

Vendimi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë për të ngrirë kontratat koncesionare të HEC-eve të vegjël, ka shqetësuar Shoqatën Shqiptare
> Read More

HEC-et ankohen për taksat e larta

Bizneset që zotërojnë hidrocentrale brenda territorit të Bashkisë Kukës janë të shqetësuara për rritjen e taksave nga Këshilli Bashkiak në

Qeveria ul çmimin e energjisë për HEC-et private

Qeveria ka miratuar ndryshimin e bonusit për promovimin e burimeve të rinovueshme nga 1.3 në 1.2, duke ulur në këtë mënyrë shumën që